Modele etichete personalizate

  • 0

Modele etichete personalizate

Category : Senza categoria

PE Fila Corespondență, în Grupul creare, faceți clic PE Etichete. Faceți clic PE Corespondență > Etichete > Opțiuni. Etichete pentru diferite sucuri DIN fructe. Calitate PROFESIONALA in orice tiraj, hartie si cerneluri rezistente la APA, Color, autoadezive in Rola. Etichete personalizate pentru bauturi distilate, calitate PROFESIONALA in orice tiraj. Dimensiune eticheta; Inaltime-10, 1 cm, latime-7, 6 cm. hartie lucioasa. Etichete personalizate autocolante dans Rola DIN hartie lucioasa. Dimensiune-inaltime 104 mm, latime 74 mm.. Noua etichetă apare în categoria altele/Particularizat. La următoarea utilizare a etichetelor particularizate, nu uitați să selectați altele/Particularizat în Lista distribuitori de etichete….. În Lista Opțiuni etichetă, faceți clic PE tipul de imprimantă și faceți clic PE etichetă Nouă. .

Pentru a previzualiza etichetele, astfel încât să le editați sau adăugați imagini la acestea și să le salvați Într-un document reutilizabil, faceți clic PE document Nou…… Defilați în Jos și, sous-général, tastați adresa de returnare în Caseta adresă poștală…. Pentru a modifica formatarea, selectați textul, faceți clic cu butonul DIN dreapta, apoi faceți clic PE font sau paragraf în meniul de comenzi rapide. Efectuați modificările, apoi faceți clic PE OK… În listaNumăr produs, faceți clic PE un Tip de etichetă Care sont dimensiuni asemănătoare cu etichetele DVS. Verificați Sub Informații despre etichetă pentru a vedea Dacă eticheta selectată se apropie de eticheta DVS. . Dacă documentul Nou nu afișează liniile de grilă și doriți să le vedeți, alegeți Fila aspect, apoi alegeți vizualizare Linii de grilă pentru a comuta între activarea şi dezactivarea afișării liniilor de grilă. . etichete autoadezive etichete pentru haine autocolante etichete de pret autocolante etichete pentru borcane (miere) Brasov, Bucuresti, Constanta, Cluj, Timisoara etichete autocolante sticle vin etichete autocolante farmacie etichete autocolante Gradinita etichete autocolante lucioase etichete autocolante la comanda etichete autocolante miere etichete Negre autocolante etichete Nunta autocolante etichete ochelari autocolante etichete OUA prepelita autocolante etichete produse autocolante etichete personalizate Nunta autocolante etichete rezistente la APA autocolante etichete sticle Nunta autocolante etichete Vintage autocolante etichete autocolante DIN folie PVC etichete autocolante ovale etichete autocolante en ligne etichete autocolante personalizate pret etichete autocolante personalizate Nunta etichete autocolante personalizate Botez etichete autocolante personalizate miere etichete autocolante. .

Primul motiv Care m-un determinat sa apelez la serviciile dumneavoastra a fost…. Orasul. Si eu Locuiesc à Brasov! Dar dupa ce am luat Banner-UL mi-am dat seama ca sunteti extraordinari. Va multumesc si deja ma gandesc la viitoarea Noastra colaborare….. Dacă Elementul Grafic nu se aliniază cu textul etichetei, faceți clic dreapta pe Elementul Grafic și procedați după cum urmează:………. În Caseta de Dialog Opțiuni etichetă, faceți clic PE tipul imprimantei (imprimante cu Alimentare continuă sau imprimante de pagini), apoi faceți clic PE etichetă Nouă…… În Lista distribuitori de etichete, faceți clic PE Firma Care a produs etichetele DVS. sau pe firmă și PE dimensiine paginii…….

Numărul de produs pentru foile mele de etichete nu corespunde niciuneia dintre opțiunile DIN Caseta de Dialog Opțiuni etichetă Repetați Pasul antérieur pentru fiecare etichetă de PE Foaie.